God jul fra oss i Gamer.no

Takk for året som har gått.

Marie C. Fields/Shutterstock

Vi har vært gjennom et innholdsrikt år på Gamer.no, men det er utvilsomt e-sport som har vært det største fokusområdet vårt i 2014. Vi har ansatt en egen e-sportansvarlig, arrangert castingkonkurranse og holdt liv i tre store, norske ligaer med spennende TV-sendt finalespill på SpillExpo. Vi var også ansvarlige for å sende norske lag og spillere til VM i Aserbajdsjan i november.

I tillegg har vi pustet nytt liv i GamerTV, hvor seerne kan følge nasjonale og internasjonale turneringer hver eneste uke. Denne satsingen trappes opp ytterligere neste år, ettersom vi har sikret oss rettigheter til å sende alle turneringer i ESL-systemet på norsk.

Space Cadets er blant brettspillene som har fått høyest score hos oss. Dette er et briljant samarbeidsspill som lar dere leve ut alle Star Trek-drømmene. (Foto: Jon Cato Lorentzen/Gamer.no)

Men vi vet at ikke alle er like interessert i konkurransespilling. Ved siden av e-sporten har vi jobbet med å videreutvikle det tradisjonelle redaksjonelle tilbudet, og blant annet eksperimentert med videoinnhold. Foreløpig har vi laget timeslange snutter fra The Crew, Dragon Age: Inquisition og Far Cry 4, og denne type videoer skal vi fortsette å jobbe med også neste år. Kom gjerne med innspill til hvordan dere ønsker at videosatsingen skal utvikle seg.

En annen nyhet i år er satsingen på brettspill. I løpet av året har vi anbefalt 16 ulike brettspill, så sjansen er stor for at du finner noe du liker blant våre anmeldelser.

Tek Ekstra er tilbudet til de som setter pris på dybdestoffet vårt, men som vil ha enda mer og samtidig slippe sjenerende bannerannonser. Vi lanserte denne medlemstjenesten på tampen av 2013 og har publisert en rekke omfattende artikler om spill, spillbransjen og personligheter i hele år. Vi er veldig takknemlig for alle som har valgt å støtte oss med sitt abonnement, og ser frem til å glede dere med flere unike artikler og intervjuer i året som kommer.

Nå som den siste luka i julekalenderen er åpnet er det på tide å pakke sammen skrivesakene, og gjøre det folk flest gjør i julen: Kose seg med familien, spille spill og nyte god mat. Likevel har vi mye forskjellig lesestoff å by på den siste uka av året.

Gårsdagens kåring av årets beste spill etterfølges av skribentenes personlige lister senere i dag, og i 1. juledag forteller syv av våre e-sportskribenter om sine høydepunkter fra 2014. I tillegg får dere blant annet lese et tilbakeblikk på Secret of Mana, et intervju med StarCraft-produsenten som forteller om alle nyhetene i Legacy of the Void, samt en artikkel om hvordan World of Tanks-skaperne jobber for å gjøre spillet sitt mer e-sportvennlig.

Innimellom disse artiklene vil vi trekke frem noen eldre artikler som fortsatt er høyaktuelt lesestoff for både nye og trofaste lesere.

Da gjenstår det bare for redaksjonen å ønske dere en riktig god jul, og et godt nytt år!

Siste fra forsiden