God jul

God jul fra oss i Gamer.no

Tusen takk til dere alle!

Et nytt spillår er på hell, og Gamer.no-redaksjonen tar seg en grei pust i bakken. Nå som julefreden har senket seg, tar vi også det litt med ro, men det blir likevel ikke helt stille her på nettsiden.

Vi har blant annet et knippe kommentarer som oppsummerere året til de tre store på lager de neste dagene. Tradisjon tro fyrer vi også opp redaksjonens kåring over årets beste og mest skuffende spill om få dager. Vi har fordelt kåringen over tre artikler, og den første kommer 27. desember.

Over nyttår vil vi også presentere skribentenes personlige favoritter fra året som gikk. Her tipper vi det dukker opp noen godbiter som ikke rakk helt opp i den mer generelle kåringen.

Til slutt vil jeg ønske alle en god jul og et godt nytt år. Gamer.no huser mange forskjellige typer: lesere, ligadeltakere, folk som har svippet innom for vår årlige adventskalender, og andre som har trykket på en lenke via sosiale medier eller Google og forvillet seg inn på våre oransje nettsider ved et tilfelle.

Jeg har også lyst til å rette en hilsen spesielt til alle dem som av forskjellige grunner har litt ekstra å tenke og føle på nå for tiden. Livet er ofte brutalt og komplisert, og spesielt i julestria kan overveldende situasjoner ta overhånd, eller ensomhet bli enda tyngre. Jeg håper dere finner gode måter å ta vare på dere selv, og oppsøker hjelp om det blir vanskelig. Det er det absolutt ingen skam i å gjøre.

Uansett hvem du er, takk for i år! Vi sees i 2023.

Siste fra forsiden