God jul

God jul, kjære leser!

Tusen takk til dere alle!

christmasstockimages.com/CC 3.0

Vi vet at alt har vært litt annerledes i 2020. Alle påpeker det nå – en evig påminnelse i julen om at verden har slitt, og fortsetter å slite under den utvilsomt største pandemien i vår tid.

Ja, vi har også merket det. Det har vært et annerledes år. Og selv om vi ikke er helt sikre på hvor mye det faktisk har betydd for alle, håper vi at spill og spillkultur har vært en avlastning, en måte å holde kontakten med venner på, og en flukt til andre verdener når alt har vært på det tyngste. Nå ser vi likevel fremover, og øyner begynnelsen på slutten av en periode vi håper vi slipper å gå gjennom igjen.

I 2021 feirer Gamer.no faktisk 20 år – det er ganske utrolig! Og det er nesten like utrolig at vi det siste året har nådd nye lesertallsrekorder på et nivå vi aldri har sett tidligere. Det hadde vi aldri greid uten dere som leser oss, uansett om det er daglig eller ukentlig. Vi hadde aldri greid det uten dere som fortsetter å støtte oss økonomisk, eller dere som deltar i både Telialigaen og andre e-sportturneringer.

Tusen takk til dere, alle sammen!

Planene for mellomjula

Det er kanskje ikke så overraskende, men vi trapper litt ned på publiseringene de neste dagene. Romjula byr likevel på noen ting.

Tradisjon tro kommer redaksjonens kåring over årets beste og mest skuffende spill nå om få dager, den 27. desember. Noen dager etter skal redaksjonen fortelle hvilke spill som er deres personlige favoritter fra 2020. Vi kommer også til å trekke frem noen tidligere publiserte godbiter til glede for nye og gamle lesere gjennom romjulen.

Med det sagt gjenstår det bare for oss å ønske alle lesere og ligadeltakere en riktig god jul og et godt nytt år!

Takk for i år!

Siste fra forsiden