God of War-skapere med demoscene-samarbeid

Nye filmer fra merkelig prosjekt.

Sony Santa Monica er studioet bak de heseblesende God of War-spillene, men nå har de noe helt annet på gang. I samarbeid med den polske demoscene-gruppen Plastic jobbes det nemlig med et Move-basert spill som ser rimelig unikt ut.

De første hintene om spillet dukket opp i form av en video som ble lansert tidligere denne måneden. Her fikk vi se et mystisk høstlandskap som spilleren kunne manipulere ved hjelp av en hånd på skjermen.

Den første teaseren.

I de nye videoene, som nettstedet Eurogamer har fått tilgang på, får vi et gjensyn med høstomgivelsene. Vi får også se en drømmeaktig sekvens med bilkjøring, hvor føreren tilsynelatende må prøve å unngå å kollidere med en gris på veien. De to videoene ser først ut til å være helt like, men ting utvikler seg annerledes underveis. Musikken i filmene er komponert av den polske TV- og filmkomponisten Wojciech Golczewski.

Det er ikke kjent hva det nye spillprosjektet vil hete, eller når det kommer. Med tanke på at Sony Santa Monica er involvert kan vi imidlertid være trygge på at det blir eksklusivt for PlayStation 3.

Plastic er mest kjent for deres eksperimentelle Linger in Shadows, som ble lansert på PSN i 2008.

Siste fra forsiden