Blogg

God sommer fra Gamer.no

Nyt sol, bading og spill

Gamer.no vil gjerne ønske alle sine lesere en glitrende sommer.

I skrivende stund steiker solen der jeg sitter. Det er ingen tvil, sommeren er her – i hvert fall for øyeblikket. Vi vil garantert få regntunge dager også denne sommeren, men det betyr ikke at man skal kjede seg.

Jeg skal kjøle meg ned med Icewind Dale II.

Vi i Gamer.no håper dere lesere får noen flotte solmåneder, en sommer som rommer alt dere begjærer. Da snakker vi herlige dukkerter i sjøen, flere iskremer om dagen, god mat og drikke og ikke minst: gode spill.

I disse månedene kommer det kanskje ikke ut alt for mange ferske titler, men da er sjansen desto større for å kose seg med spill man ikke rakk å teste da de kom ut. Selv skal jeg besøke gamle jaktmarker og gjenoppleve kjære minner. På min plan står Icewind Dale II, Baldur's Gate II, Diablo II og Escape from Monkey Island.

Her i gården tar vi imidlertid ikke ferie. Gamer.no vil selvsagt bli oppdatert med nyheter, omtaler, sniktitter og blogger daglig. Vi håper du fortsetter å stikke innom for å lese en sak eller to, eller si hva du mener på forumet vårt.

Så nyt ferien, uansett hvor du er og hvordan været er. Høst og hverdag treffer deg nemlig i fleisen fortere enn du aner.

God sommer!

Siste fra forsiden