Hva vil du betale for dette spillet?

Godt og billig?

Fem indie-spill på billigsalg. Du velger prisen.

Spillutvikler Wolfire har slått seg sammen med fire andre småtasser for å slå et slag for eksperimentell distribusjon og veldedighet. I samarbeid med 2D Boy, Bit Blot, Cryptic Sea og Frictional Games har de lansert samlepakken The Humble Indie Bundle.

Penumbra: Overture

The Humble Indie Bundle har ingen fastsatt pris. Du kan selv velge hvor mye du vil betale for de fem spillene i pakken, og om du vil at betalingen din skal gå til utviklerne, den veldedige organisasjonen Child’s Play eller interesseorganisasjonen Electronic Frontier Foundation. Man kan også velge å dele pengene mellom alle partene.

World of Goo

Svenske Frictional Games tilbyr sitt Penumbra: Overture, et skrekkspill i førsteperson hvor du skal lete etter din forsvunne far i en mystisk bygning under isen på Grønland. Spillet fokuserer mer på gåteløsning og sniking enn kamp, og har en fysikkmotor som gir en større grad av interaksjon med dine omgivelser enn de fleste andre skrekkspill. Kjøper du Overture gjennom denne samlepakken kan du også kjøpe de to andre spillene i serien for rundt tredve kroner.

Aquaria

Kritikerroste World of Goo er foreløpig det eneste spillet fra 2D Boy, og er dermed deres bidrag til pakken. Spillet går ganske enkelt ut på å stable slimklumper oppå hverandre og gjete dem til pumper som suger slimet opp. Det hele er pakket inn i mye sort og absurd humor.

Gish

Aquaria fra Bit Blot er et actioneventyr inspirert av klassikere som Metroid og Symphony of The Night. Du spiller havfruen Naija som har levd hele livet i en trygg hule. En dag opplever hun et underlig fenomen og blir fylt av en overveldende trang til å utforske de digre og farlige havene bortenfor sin lille hule.

Lugaru

Cryptic Sea står for plattformspillet Gish. Som en hissig liten slimklump skal du klatre rundt på forskjellige brett for å fullføre ulike oppgaver. Både hovedpersonen selv og skapningene den møter er underkastet fysikkens lover, som skal være svært realistisk gjengitt.

I tillegg til å lede samarbeidet bidrar Wolfire med actionspillet Lugaru. Her får du rollen som en kanin på jakt etter hevn for en massakre i hjembyen. Kaninen må banke sine artsfrender på veien mot forræderne som var ansvarlige for massakren.

Alle spillene fungerer på PC, Mac og Linux, og selges DRM-fritt. The Humble Indie Bundle kjøpes hos Wolfire. Tilbudet varer bare en uke, så du må bestemme deg snart.

Hva syns du denne pakken er verdt?

Les også
Anmeldelse:

Siste fra forsiden