Europa Universalis II - GOG.com

GOG gir bort storstrategi til alle som er raske på labben

Europa Universalis II er gratis de neste dagene.

Paradox Interactive

Europa Universalis-serien fyller 20 år denne uken – et jubileum GOG.com har valgt å markere med pomp og prakt. Nettbutikken har slått av prisen på en rekke spill fra utvikler Paradox Interactive, og gir også bort eksemplarer av Europa Universalis II.

«Svenskene kommer!».
Paradox Interactive

Om du vil ha spillet er det bare å hoppe over til GOG-forsiden. På toppen av siden finner du et eget banner merket Europa Universalis II, med en stor «Get it FREE»-knapp. Etter du har logget inn med GOG-konto legges spillet automatisk til i GOG-biblioteket ditt.

Kamp om verdensherredømme

Europa Universalis II ble opprinnelig lansert i 2001, og har altså også rukket å trekke litt på årene. For de som er vant med nyere innslag i strategiserien vil det visuelle nok virke gammeldags, men selve opplevelsen bør virke kjent.

Som alltid får spillere velge seg en nasjon de skal lede opp og frem, gjennom krig, fred, religion og politikk og sånt. Spillet strekker seg fra årene 1419 til 1820, og skildrer en haug med historiske hendelser – inkludert Napoleonskrigene og den amerikanske revolusjon.

Om du heller vil prøve et nyere Europa Universalis-innslag kan du gjøre det hos Steam. Europa Universalis IV fra 2013 er nemlig gratis å spille nå og ut uka. Det får du riktignok ikke beholde når gratisperioden er over, men også Steam tilbyr en rekke Paradox-spill til redusert pris i forbindelse med bursdagen.

Europa Universalis IV fikk en ny utvidelse i sommer.
Les vår anmeldelse av Europa Universalis IV: Emperor »

Siste fra forsiden