Golden Sun-rollespill til GameCube?

Total Video Games forteller at det er mye som tyder på at det nå kommer et Golden Sun-spill til GameCube.

Golden Sun-serien har vært en knallsuksess på GBA, og det er ikke uten grunn. Disse rollespillene har skaffet seg en stor tilhengerskare både i Europa og verden forøvrig. Derfor krysser vi fingrene og håper at Total Video Games har rett når de forteller at det er sannsynlig at Nintendo snart vil kunngjøre et Golden Sun-spill for GameCube. Dette hevder de å ha fått bekreftet fra kilder i Japan.

Spillet skal etter sigende være under utvikling hos Camelot, som har laget de andre spillene i serien. Ryktene vil ha det til at spillet vil komme med flerspiller, men at det enda er for tidlig å si hva slags form denne flerspillerfunksjonen vil få. Mer vet vi faktisk ikke om spillet, men vi håper at Nintendo letter litt på sløret om ikke lenge.

Med tanke på den massive suksessen GBA-spillene i serien har hatt er det nemlig ikke usannsynlig at Nintendo planlegger å lansere et GameCube-spill i serien, spesielt med tanke på at de allerede jobber med GameCube-versjoner av Fire Emblem og Advance Wars, to andre GBA-suksesser.

Siste fra forsiden