Gran Turismo 6 kan komme allerede i høst

Sony-topp røpet at kjørespillet kommer til PlayStation 3.

I et intervju med Silicon Republic fortalte visesjef for Sony Computer Entertainments europeiske divisjon, Michael Denny, at høsten byr på Gran Turismo 6. Måten han går ut med denne nyheten på er dog heller antiklimatisk.

Det kan nesten virke som om Denny forsnakker seg når han plutselig nevner Gran Turismo 6 i intervjuet. Visesjefen slipper plutselig nyheten mens han prøver å vise at PlayStation 3 er langt fra ferdig, selv om PlayStation 4 er på trappene etter forrige ukes annonsering.

– Se på alle spillene som kommer på PlayStation 3 i år, slik som The Last of Us, Beyond, GT6, kan tydelig høres på en lydkopi av intervjuet.

Sony kommenterte på uttalelsen overfor IGN, og bekreftet da at spillet har vært i utvikling siden 2010. Om det er riktig at racingfansen får sette seg bak rattet allerede til høsten, avsto dog Sony-representanten fra å kommentere på.

MotorStorm-gjengen med PlayStation 4-spill

Gran Turismo 5 kom i 2010.

Sist gang vi fikk kjøre rundt i Polyphony Digitals bilspill-serie var i Gran Turismo 5 fra 2010. Da hadde spillet vært i utvikling i lang tid, etter at det ble annonsert allerede i 2005.

Seriens femte innslag greide ikke helt å leve opp til forventingene til Gamer.nos anmelder, og fikk litt tyn for å levere skuffende lite nytt. Det vanket likevel litt skryt av en god fysikkmotor, nydelige biler og baner.

Forrige uke ble det kjent at Evolution Studios jobber med et bilspill til PlayStation 4 kalt DriveClub. Spillet skal fokusere på interaksjon mellom spillerne, der venner bander seg sammen i kjøreklubber. Det erfarne studioet har de siste fem årene levert fire kjørespill til PlayStation 3 fra MotorStorm-serien, men bedyrer at DriveClub er spillet de har drømt om å lage i en lang stund nå.

Les alt om PlayStation 4-annonseringen Les vår anmeldelse av Gran Turismo 5

Siste fra forsiden