PlayStation VR2 - Beat Saber

Gran Turismo 7 og Beat Saber bekreftet for PlayStation VR2

Ifølge Sony vil mer enn 30 VR-spill være tilgjengelige på eller like etter lanseringsdagen.

Gran Turismo 7 kommer til PlayStation VR2.
PlayStation

Med en drøy måned igjen til lanseringen av PlayStation VR2, har Sony dratt frem flere spill som blir å finne på plattformen. Under ukas CES-messe bekreftet det japanske selskapet at både Gran Turismo 7 og Beat Saber skal gjenskapes i virtuell virkelighet.

VR-varianten av Gran Turismo 7 lanseres samme dag som PlayStation VR2 – altså 22. februar. Denne deles ut som en gratis oppdatering for de som allerede eier originalversjonen av racingspillet.

At Beat Saber blir med på lasset kom som en gledelig nyhet for mange, men når spillet inntar PlayStation VR2 er uklart. Alt Sony og utvikler Beat Games Studio har avslørt er at mer informasjon vil deles etter hvert, men etter alt å dømme blir det ikke klart til brillenes lansering.

Artikkelen fortsetter under Twittermeldingen.

Sony lokker med 30 spill som skal lanseres samtidig med eller like etter PlayStation VR2. Akkurat hva som kommer når holder Sony fortsatt tett til brystet. Det vi vet er at Horizon Call of the Mountain – et sidesprang til Horizon-serien fra Guerrilla Games – blir tilgjengelig på slippdagen.

LES OGSÅ: Horizon Call of the Mountain-trailer viser robotjakt i VR »

Merkbar oppdatering

PlayStation VR2 er et betydelig steg opp sammenlignet med forgjengeren. Nykommeren skilter blant annet med OLED-skjerm, støtte for 4K HDR, opp til 120 bilder i sekundet og en synsvinkel på 110 grader.

I fronten er det plassert fire kameraer som sporer bevegelsene dine, og de nye Sense-kontrollerne har adaptive triggere i likhet med PlayStation 5-kontrolleren DualSense.

Et aber er at headsettet ikke er kompatibelt med spill til det forrige PlayStation VR-headsettet. Grunnen skal være at selskapet ønsker å fokusere på fremtiden i stedet for å se seg bakover.

LES OGSÅ: Viser hvordan det blir å bruke PlayStation VR2 »

Siste fra forsiden