Anmeldelse

Gran Turismo Concept 2002 Tokyo-Geneva

Sett deg godt til rette i stolen, for vi skal nå ta en titt på Gran Turismo Concept, Polyphonys nyeste tittel i GT-serien. Concept er som tidligere spill i serien full av flotte biler, masse fart, moro og slit for å få bilen din til å yte maksimalt. Det er utrolig hva en liten tur i garasjen og noen justeringer har å si for ytelsen, men når du har lært triksene går det unna.

Side 1
Side 2
Side 3

Bra nok lyd
Grafikk og lyd er ikke spesielt forandret siden GT3 A-Spec, men hvor stor variasjon kan det gjøres med lyden av en bilmotor? Det er tross alt en tilleggspakke, ikke et eget spill. Du har en meny hvor du kan sette opp liste over hvilke sanger som skal spilles når du kjører. Her er det en del låter og det skal ikke være noe problem å finne noe du liker. Undertegnede kjører alltid med musikken helt avslått da denne ikke høres så veldig godt grunnet motorstøy. Du kan selvsagt velge bort lydeffekter helt og bare høre på musikken, men dette blir litt for dumt.

Konklusjon
Et alt i alt bra bilspill for en billig penge. Har du i tillegg originalspillet får du noen overraskelser på kjøpet. Litt over 100 biler, og 12 store fine baner hvorav 4 er rallycross og resten er racing. Bra grafikk og masse moro, men dessverre litt kort. Her er det plass til forbedringer og vi kan bare håpe at disse er på plass når Gran Turismo 4 kommer i hyllene. Inntil da, kjør forsiktig og husk å bruke bilbelte!

Side 1
Side 2
Side 3

Siste fra forsiden