– Grand Theft Auto V er så imponerende at jeg blir deprimert

Metal Gear Solid-skaperen digger den nye PlayStation 4-traileren.

Hideo Kojima lot seg begeistre av Grand Theft Auto V for PlayStation 4, Xbox One og PC.
Rockstar/Youtube

Rockstars seneste storverk Gran Theft Auto V har allerede gått sin seiersgang verden over, og sørget for masse klirrende mynt i kassa for utgiveren Take Two.

Tidligere denne måneden ble det dessuten kunngjort at spillet også kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One i en overhalt utgave, og vi har allerede sett klare bevis på at de grafiske forbedringene blir høyst merkbare.

Kojima imponert

Det er tydeligvis ikke bare publikum som har latt seg begeistre av den nye versjonen av Grand Theft Auto V. I et intervju med magasinet CVG må den kjente Metal Gear Solid-skaperen Hideo Kojima også medgi at han fikk bakoversveis av PlayStation 4-traileren av spillet.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain får også en åpen verden.
Konami

– Det Rockstar har skapt og den verdenen de har lagd er superimponerende. Da jeg så PlayStation 4-versjonen for noen dager siden ble jeg deprimert igjen. Kvaliteten de demonstrerte i traileren var virkelig imponerende, sa Kojima.

– Kan ikke sammenlignes

Til tross for at Kojima også skal prøve seg med en åpen verden-tilnærming i det neste Metal Gear Solid-spillet The Phantom Pain, ser han likevel ikke på Grand Theft Auto V som en direkte konkurrent.

– Det er litt annerledes, fordi Rockstar går i en helt annen retning enn det jeg forsøker å skape. Når vi sier at vi lager et åpen verden-spill høres det ut som om vi prøver å gjøre det samme som dem, men dette er veldig annerledes. Jeg prøver å lage et åpent infiltrasjonsspill, sa Kojima til CVG.

Grand Theft Auto V til PC, PlayStation 4 og Xbox One skal slippes til høsten. Metal Gear Solid V: Phantom Pain har ennå ikke fått en lanseringsdato, men kommer trolig i 2015.

Prologen til Phantom Pain slo ikke an hos vår anmelder: Metal Gear Solid V: Ground Zeroes er solid, men også meningsløs »

Traileren for Grand Theft Auto V til PlayStation 4.

Siste fra forsiden