Feature

Dungeon Siege III kunngjort

Grotter med skumle ting i

Det neste spillet i Dungeon Siege-serien kommer også til konsoll.

Square Enix har fortalt at et nytt spill i Dungeon Siege-serien er på vei til PC, PS3 og Xbox 360. Dungeon Siege III er under utvikling av Obsidian Entertainment, men de opprinnelige skaperne, Gas Powered Games, skal være rådgivere under produksjonen.

Dungeon Siege III er et actionrollespill i Diablo-stil, hvor du tar turen til et fantasiunivers fullt av fabeldyr, monstre og magi. Her må du samle sammen en gjeng helter og redde fantasilandet Ehb fra mørkets makter.

I pressemeldingen fortelles det at vi kan forvente en involverende verden hvor valgene våre får reelle konsekvenser, et intuitivt actionbasert gameplay og et robust rollespillsystem. I tillegg fortelles det at vi kan spille gjennom spillet i samarbeidsmodus.

– Det er et privilegium og svært spennende å få bli en del av Dungeon Siege-universet. Partnerskapet med Square Enix er en milepæl for både Obsidian og serien, og de to selskapenes styrker innenfor historiefortelling og minneverdige figurer vil skinne gjennom i spillet, sier Feargus Urquhart, som ikke er en middelaldersk konge slik navnet tyder på, men sjef hos Obsidian.

Det fortelles ikke noe om når spillet skal havne i butikkhyllene, men vi kan i alle fall være rimelig sikre for at tidspunktet for annonseringen ikke var tilfeldig. E3 er like rundt hjørnet, og der vil vi utvilsomt høre mye mer om dette spillet.

Siste fra forsiden