Grow Home ble lastet ned over to millioner ganger på én uke

Vinneren av PlayStations Vote to Play-konkurranse kan være fornøyd.

Ubisoft

PlayStation avholdt nylig sin første Vote to Play-konkurranse der PS Plus-medlemmer fikk stemme på ett av tre spill som de ønsket å få gratis. Til slutt var det det sjarmerende klatrespillet Grow Home som stakk av med seieren, og de resulterende nedlastingstallene setter nye rekorder hos utgiver Ubisoft.

I løpet av Grow Homes første uke på PlayStation Network ble spillet lastet ned mer enn to millioner ganger, forteller Ubisoft i en pressemelding. Det er mer enn noe annet Ubisoft-spill tidligere har oppnådd i den samme tidsperioden.

Grow Homes nedlastingstall har klatret like høyt som du gjør i spillet.

At spillet er gratis for PS Plus-medlemmer er selvfølgelig hovedgrunnen bak de høye tallene, men at det danker ut det som er av for eksempel Assassin’s Creed- og Far Cry-spill kommer likevel som en overraskelse.

En velsmakende kake

I Grow Home møter vi den lille krabaten B.U.D. som befinner seg på en ukjent planet med ett enkelt oppdrag: gro en bønnestengel opp til romskipet sitt slik at han kan høste frøene dens og ta de med hjem. Slik kan han bringe oksygen tilbake til hjemplaneten sin og gjøre den frisk og frodig igjen.

Vi tok en kikk på PC-utgaven da den kom ut tidligere i år, og selv om spillet er enkelt lot vår anmelder seg imponere av Grow Homes vakre verden:

– Grow Home gir deg følelsen av å være et lite vesen i en stor verden, en følelse veldig få spill våger å utforske. For det alene er det verdt å spille. Den herlige skattejakten som følger med er en deilig glasur på toppen av en allerede velsmakende kake, skrev Jens Erik Vaaler i februar.

Rocket League nøt også godt av en gratismåned på PS Plus.
Spillet har blitt lastet ned over fem millioner ganger »

Siste fra forsiden