Grusomhetene står i kø i Call of Cthulhu

Grøsserspillets E3-trailer dykker ned i galskapens fantasiverden.

I anledning E3-messa, som ble avholdt i Los Angeles denne uken, har Focus Home Interactive og utvikler Cyanide Studio sluppet en ny trailer for rollespillet Call of Cthulhu. Videoen – som du kan se over – utforsker det hårfine skillet mellom tilregnelighet og galskap, et sentralt tema i det kommende spillet.

Privatdetektiv Edward Pierce får en dårlig dag på jobben.
Focus Home Interactive

Handlingen følger Edward Pierce, en privatdetektiv som etterforsker en mystisk drapssak på øya Darkwater Island. Oppdraget tar imidlertid en uhyggelig vending, og Pierce må takle øyas mistkenksomme beboere, maltrakterte hvaler, forsvunne lik og sitt eget vaklende sinn.

Historien i Call of Cthulhu henter inspirasjon fra H.P. Lovecraft-novellen med samme navn. Akkurat som kildematerialet lover Cyanide å levere en skrudd fortelling full av overnaturlige grusomheter, noe vi ser bevis på i den nye traileren.

Call of Cthulhu ble først annonsert i 2014, den gang med Sherlock Holmes-utvikler Frogwares ved roret. Utviklingen støtte imidlertid på vanskeligheter, og i fjor ble Cyanide hentet inn for å ta over prosjektet.

Spillet skal etter planen lanseres senere i år, på PC, PlayStation 4 og Xbox One, men en endelig dato er foreløpig ikke bekreftet.

Det er ikke første gang Cthulhu-mytoset har blitt utforsket i spillform.
Vi likte blant annet Call of Cthulhu: Dark Cornes of the Earth fra 2005 »

Siste fra forsiden