Guacamelee 2 er annonsert

Fire spillere kan spille oppfølgeren sammen.

Sony sparket av Paris Games Week 2017 med å annonsere Guacamelee 2– en oppfølger til det todimensjonale beat-em-up-spillet fra 2013. Som i forløperen skal man daske seg gjennom flere brett mens man leter etter hemmelige skatter og bekjemper monstre.

Alt er gjennomsyret av en overdreven meksikansk tacofiesta av en grafikkstil, med absurd humor og sjarm. I oppfølgeren får vi også spille sammen med opp til tre andre spillere.

Selv om spillet dukket opp på PlayStation-konferansen tipper vi at det, som forgjengeren, blir å se på konkurrerende konsoller også. En lanseringsdato ble ikke nevnt, men traileren lover at det kommer «soon-ish». Den ser du øverst i artikkelen.

God forgjenger

Da Guacamelee! kom ut for noen år siden, traff det godt hos vår anmelder. Han slang en 8 av 10-karakter på spillet, og var stort sett positiv.

– Guacamelee! kombinerer intens knappemosing med tradisjonell plattformhopping, og krydrer det hele med kreative interdimensjonale sprell. Resultatet er et av de artigste spillene på PlayStation hittil i år, som sprudler over av fantasifull action og meksikansk sjarm, skrev vi om forgjengeren i 2013.

Se alle sakene om Paris Games Week 2017 »

Siste fra forsiden