Guardians of Middle-Earth kommer i desember

Smyger seg inn på markedet like før Hobbiten-filmen rulles ut.

Warner Bros. Interactive har i en pressemelding annonsert at MOBA-spillet Guardians of Middle-Earth blir tilgjengelig på nettbutikkene Xbox Live Arcade og PlayStation Store den 4. desember. Prisen blir på 14.99 euro eller 1200 MicroSoft-poeng, noe som mest sannsynlig betyr en sum på like over hundrelappen her i Norge.

I tillegg vil PlayStation 3-eiere i den nordiske regionen kunne tusle til sin lokale spillsjappe og plukke opp en fysisk kopi om de ønsker det. Den fysiske kopien vil inneholde en del ekstragodis, slik som et sesongpass til kommende nedlastbart innhold, eksklusivt ekstrainnhold og PlayStation Network-gavekort. Denne pakken kommer i salg 7. desember, og må man punge ut 39.99 euro for den.

Guardians of Middle-Earth tar sats på å huke inn konsollspillere.

Det er kjente Monolith som står bak Guardians of Middle-Earth. På merittlisten har spillstudioet blant annet Blood- og F.E.A.R-seriene. Guardians of Middle-Earth skiller seg kraftig ut i MOBA-sjangeren ved å overse PC-plattformen totalt og heller fokusere fullt og helt på konsoll.

Da jeg tok en titt på spillet under årets GamesCom-messe var jeg overrasket over hvor godt Monolith hadde tilpasset kontrollene, og skrev at det kan bli en liten godbit for de som ikke orker ta spranget inn i tidskvernene League of Legends og Dota 2.

Les også: Sniktitt: Guardians of Middle-Earth Les også: Nettkrig i Ringenes Herre-universet

Siste fra forsiden