Guild Wars 2 får slippdato

Guild Wars 2 får slippdato

Det etterlengtede MMO-spillet kommer om et par måneder.

I en pressemelding sendt ut torsdag bekreftet NCSoft og ArenaNet at Guild Wars 2 blir å se i butikkhyllene den 28. august i år. Utviklerne inviterer de som er ekstra ivrige til å delta i en betahelg den 20. – 22. juli, der de som har forhåndskjøpt spillet kan være med på å teste spillet en siste gang før det lanseres. I sammenheng med annonseringen kom det også en rykende fersk teaser som du kan se nederst i artikkelen.

Slik det var med spillets forgjenger blir det ingen månedlig avgift å betale, noe som skiller spillet fra de andre store aktørene på markedet. Du betaler kun en engangssum for å kjøpe spillet. Deretter kan du spille så mye du vil, uten at pengepungen lider mer.

Snart kan du vende tilbake til Tyria.
Snart kan du vende tilbake til Tyria.

Skryter av nyvinninger

I Guild Wars 2 velger man mellom fem raser og åtte yrker i begynnelsen av spillet. Det har gått 250 år siden begivenhetene som avsluttet Guild Wars’ siste ekspansjonspakke, og man kan dermed ikke bruke de gamle Guild Wars-figurene man tidligere har investert utallige timer i. Historien handler om spillerens forsøk på å føre medlemmene av det problemfylte og splittede lauget Destiny’s Edge sammen.

NCSoft og ArenaNet har skrytt mye av nyvinningene i Guild Wars 2. Blant annet hevder de å ha en historie som utvikler seg basert spillerens valg, på samme måte som de fleste vestlige rollespill gjør i dag, men sjelden i MMO-spill. Kampsystemet skal også skille seg fra den vante MMO-tastetrykkingen ved å ta i bruk omgivelsene for å gjøre maksimalt med skade.

Guild Wars 2 slippes kun på PC, men man kan kjøpe spillet både fysisk og digitalt når det kommer i salg 28. august.

Les også: Én million vil teste Guild Wars 2
Les også: Intervju: Guild Wars 2

Guild Wars 2-teaser.

Guild Wars 2

Windows
Slippdato: 28. august 2012
Sjanger: Massivt online, Rollespill
Utvikler: Arena.net
Utgiver: NCsoft

Kommentarer (18)

Forsiden akkurat nå

Til toppen