Guild Wars 2 får slippdato

Det etterlengtede MMO-spillet kommer om et par måneder.

I en pressemelding sendt ut torsdag bekreftet NCSoft og ArenaNet at Guild Wars 2 blir å se i butikkhyllene den 28. august i år. Utviklerne inviterer de som er ekstra ivrige til å delta i en betahelg den 20. – 22. juli, der de som har forhåndskjøpt spillet kan være med på å teste spillet en siste gang før det lanseres. I sammenheng med annonseringen kom det også en rykende fersk teaser som du kan se nederst i artikkelen.

Slik det var med spillets forgjenger blir det ingen månedlig avgift å betale, noe som skiller spillet fra de andre store aktørene på markedet. Du betaler kun en engangssum for å kjøpe spillet. Deretter kan du spille så mye du vil, uten at pengepungen lider mer.

Snart kan du vende tilbake til Tyria.

Skryter av nyvinninger

I Guild Wars 2 velger man mellom fem raser og åtte yrker i begynnelsen av spillet. Det har gått 250 år siden begivenhetene som avsluttet Guild Wars’ siste ekspansjonspakke, og man kan dermed ikke bruke de gamle Guild Wars-figurene man tidligere har investert utallige timer i. Historien handler om spillerens forsøk på å føre medlemmene av det problemfylte og splittede lauget Destiny’s Edge sammen.

NCSoft og ArenaNet har skrytt mye av nyvinningene i Guild Wars 2. Blant annet hevder de å ha en historie som utvikler seg basert spillerens valg, på samme måte som de fleste vestlige rollespill gjør i dag, men sjelden i MMO-spill. Kampsystemet skal også skille seg fra den vante MMO-tastetrykkingen ved å ta i bruk omgivelsene for å gjøre maksimalt med skade.

Guild Wars 2 slippes kun på PC, men man kan kjøpe spillet både fysisk og digitalt når det kommer i salg 28. august.

Les også: Én million vil teste Guild Wars 2 Les også: Intervju: Guild Wars 2

Guild Wars 2-teaser.

Siste fra forsiden