– Hackerne skal ikke vinne

Sony setter alle kluter til for å stoppe Planetside 2-juksere.

Den kvitreglade Sony Online Entertainment-sjefen John Smedley forsikrer om at de ikke ser mellom fingrene når det kommer til juks i Planetside 2. Onsdag hadde Smedley en Twitter-tirad der han fortalte akkurat hvordan de ser på juksingen.

– Jeg ønsker å gi noen veldig tydelige uttalelser om hacking i Planetside 2. Vi er ramme på å stenge folk ute, forteller Smedley.

– Høy prioritet

Særlig folk som bruker såkalte «aim bots», en juksemetode som gjør at spillere kan sikte automatisk, ser ut til å være i fokus.

– Vi har tid og en fantastisk stab. Stol på meg når jeg sier at dette er høyt prioritert. Hackerne skal ikke vinne, skribler Smedley ned fortløpende.

Et par dager tidligere hadde Smedley navngitt en av hackerne, samt fortalt at alle de tre kontoene hans hadde blitt stengt.

– Ha det bra, din drittsekk. Finn deg en ny hobby, eller bli god i spillet, freser han mot brukeren.

Som så og si alle nettspill har Planetside 2 lidd av en rekke juksefanter nå i tiden etter lansering. I spillets diskusjonsforum finnes det tråder om plenty av forsmådde spillere som har opplevd både det ene og det andre – den offisielle jukse-tråden ble dog stengt med beskjed om at Smedleys Twitter-kommentarer blir stående som offisielle uttalelser.

Planetside 2 er et massivt nettskytespill som kan spilles helt gratis.

Les også: Desse spela gler vi oss til i november Les også: Riot Games bøtelegger League of Legends-juksere

Siste fra forsiden