Morbid Metal

Hakk roboter i fillebiter med fire forskjellige samuraifigurer

Morbid Metal er et stilig soloprosjekt for PC.

Morbid Metal er et heftig actionspill med samuraier og roboter, der du skal hakke løs på horder med fiender. Det imponerende soloprosjektet dukket opp under Future Games Show i helgen, med en ny trailer som du kan se over.

Her går det vilt for seg.
Felix Schade

Som tittelen antyder er det metall det går i – i form av både maskinene du smadrer og spillets heseblesende lydspor. Her ser det ut til å gå i ett kjør, med vekselvis store grupper med mindre roboter og større sjefsfiender.

Spillere velger seg opptil fire forskjellige samuraifigurer, og legger i vei gjennom en verden som endrer seg fra gang til gang. Avhengig av kampsituasjonen kan man bytte mellom de ulike figurene med ett knappetrykk, der hver av dem åpner for ulike spillestiler.

Underveis tilegner man seg oppgraderinger og låser opp nye områder med nye fiender å bryne seg på. Dør du må du begynne alt forfra igjen, men heldigvis lover utvikleren diverse permanente oppgraderinger, så dersom du kommer deg langt nok blir det ikke like ille å starte på nytt.

Morbid Metal har enda ingen slippdato, men ifølge utvikleren skal det «komme snart». Spillet er foreløpig kun bekreftet for PC.

Du finner flere E3-nyheter på vår samleside »

Siste fra forsiden