Halo 4 kunngjort på E3

Nyversjon av Halo: Combat Evolved også på vei.

Microsoft har kunngjort både Halo 4 og Halo: Combat Evolved Anniversary. Dette kom ikke som noen stor bombe, etter som selskapet klarte å lekke informasjon om kunngjøringene noen timer tidligere i dag. Nå har vi imidlertid fått litt mer informasjon om de kommende spillene.

Halo 4 utvikles av Microsofts interne studio 343 Industries, og finner sted etter hendelsene i Halo 3. Master Chief vender tilbake for å «konfrontere sin skjebne og møte en eldgammel ondskap som truer hele universet». Halo 4 skal markere starten på en ny trilogi, og kommer i 2012.

Halo: Combat Evolved Anniversary lages av TimeShift-utvikler Saber Interactive, i samarbeid med 343 Industries og Certain Affinity (som står for flerspillerbiten).

Som navnet tilsier er det en oppgradert nyversjon av det første Halo-spillet, Combat Evolved. Vi loves blant annet at spillet kommer med en forbedret versjon av originalens enspillerkampanje, samt nye utgaver av seks populære flerspillerkart fra Halo og Halo 2.

Dessuten skryter Microsoft av at grafikken har fått en totalrenovering, og skal utnytte egenskapene til Xbox 360 maksimalt.

Anniversary-utgaven lanseres også med samarbeidsspill over Xbox Live, nye utfordringer og muligheten til å oppleve nye elementer av Halo-historien. Spillet kommer 15. november.

Klarer ikke laste video

Merk: Saken har blitt oppdatert med ny informasjon.

Siste fra forsiden