Halo-skapernes nye spill avdukes straks

Innen få dager vil Bungie røpe detaljene om Destiny.

Skaperne av Halo-serien er straks klare til å annonsere sitt neste spill, Destiny. Spillet vil avdukes søndag 17. februar, og i påvente av dette har Bungie lansert offisiell Twitter-konto, Facebook-side og til og med en side på Google+.

På tross av at spillet nå har fått omfattende tilstedeværelse på de sosiale mediene, må vi vente på avdukingen før vi får mer konkret informasjon om spillet. Bungie har imidlertid bekreftet at spillet faktisk heter Destiny, og stjernebakgrunnen på spillets logo indikerer at det er snakk om et nytt science-fiction-spill, akkurat som forventet.

Bilde fra fjorårets lekkasje.

Tidligere i uken hadde de lagt ut en teaser-side som pekte mot en avduking på mandag. Nettstedet er et slags «alternate reality game», som inneholder mange kryptiske hint om spillet. IGN har samlet hintene, og mener de tyder på et spill med et omfattende flerspillerfokus. Teaser-nettstedets navn, Alphalupi, kan være en referanse til den største stjernen i stjernetegnet Ulven (Lupus).

Omfattende lekkasjer

Selv om Bungie har vært sparsomme med offisiell informasjon om Destiny, har en omfattende lekkasje sørget for at vi allerede vet litt om det kommende spillet.

Lekket reklameark.

Informasjonen i lekkasjen beskrev Destiny som et «moro og tilgjengelig spill for alle» som «tar sikte på å skape et univers som er like dypt, håndgripelig og gjenkjennbart som Star Wars-franchisen.»

Ifølge lekkasjen finner spillet sted syv hundre år inn i fremtiden. Menneskeheten har hatt – og forlengst avsluttet – sin gullalder, og solsystemet er fullt av rester etter våre forsøk på å kolonisere det. På jorden har vi kun én by igjen, og som om ikke situasjonen var ille nok, trues menneskehetens siste rest nå opp monstre fra det ytre rom. Men alt er ikke tapt. I lang tid har et mystisk og enormt romskip svevet over planeten vår, som en ekstra måne. Det eneste menneskene vet er at skipet på et eller annet vis er der for å beskytte oss.

Vi vet at Destiny vil bli gitt ut av Activision, som har signert en tiårsavtale med Bungie. Det har tidligere vært snakk om versjoner til PS3 og Xbox 360 – om spillet også kommer til den neste konsollgenerasjonen vet vi ikke.

Les også: Anmeldelse: Halo: Reach
Les også: Last ned Halo-forgjengeren gratis

Siste fra forsiden