Disintegration

Halo-veteran jobber med et nytt sci-fi-skytespill

Se det første glimtet av Disintegration.

I 2014 stakk Bungie-veteran og Halo-direktør Marcus Lehto avgårde for å opprette et nytt studio, kalt V1 Interactive. Studioet har puslet stille for seg de siste årene, men er nå endelig klar til å avduke debutprosjektet Disintegration.

V1 Interactive viste et glimt av Disintegration-verdenen allerede i fjor.
V1 Interactive

I en pressemelding forteller V1 og utgiver Private Division at Disintegration blir et nytt skytespill i førsteperson med science-fiction-elementer. Med erfaring fra Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3, Halo 3: ODST og Halo: Reach er det en sjanger som altså ikke er så fremmed for Lehto.

– Muligheten til å skape ikke bare et nytt spill, men hele dette studioet har vært veldig spennende. Det er storartet å kunne dele hva dette fantastiske teamet har jobbet med, og vi gleder oss til å introdusere spillet vi bygger med verden neste måned, sa studiosjefen.

Som Lehto er inne på skal Disintegration nemlig ikke vises offisielt frem før neste måned, under årets Gamescom-messe. Alt vi har å gå på så langt er en sjanger, samt en kort, men lekker teaser-video som du kan se i videovinduet over.

Disintegration skal etter planen lanseres i løpet av 2020, en gang etter april, men hvilke plattformer det blir å se på vet vi foreløpig ikke noe om.

Et nytt Halo er også på vei.
Halo Infinite blir det første spillet til den neste Xbox-konsollen »

Siste fra forsiden