Halo-veteraner med actionspill

Ferske Moonshot Games har kunngjort Fallen Frontier.

Moonshot Games er en ung, uavhengig utvikler bestående av en gruppe tidligere Bungie-ansatte, med erfaring fra Halo-serien. Nå har de kunngjort sitt første spill, nemlig Fallen Frontier.

Dette er imidlertid ikke noe førstepersons skytespill. I stedet er det et sideskrollende skytespill som skal tilby rask og taktisk kamp i store verdener.

Fallen Frontier minner litt om Flashback i stilen.

Spillet foregår i et «hardt science-fiction-univers», og følger en sliten lovmann fra jorden som reiser på jakt etter hevn til sivilisasjonens yttergrense i solsystemet Alpha Centauri. Handlingen skal utfolde seg som et film-noir-aktig mysterium, og både helten og spillerne vil oppdage at ingen ting er som det virker i den nye verdenen.

Vi får bruke skytevåpen, granater og ulike spesialegenskaper for å ta knekken på de mange fiendene i spillet, og utviklerne lover både enspiller- og samarbeidsspill. De hevder spillet vil benytte de aller beste designprinsippene de lærte i sine år hos Bungie.

Det er ikke klart hvilke plattformer spillet kommer til, men det vil sannsynligvis lanseres via digital distribusjon. Moonshot vil vise det frem for første gang på PAX East-messen, som finner sted i den amerikanske byen Boston fra 11. til 13. mars.

Den første traileren.

Siste fra forsiden