Demo: Smugglers IV: Doomsday

Handel og kriminalitet i verdensrommet

Tjen en formue i rommet på lovlig eller ulovlig vis.

I forrige uke slapp Matrix Games og Niels Bauer Games det turbaserte romspillet Smugglers IV: Doomsday på nettet, og nå kan interesserte spillere teste en demo. Spillet har tidligere blitt distribuert av Niels Bauer Games alene.

Stjernekrig med lavt budsjett

Smugglers IV foregår i en urolig galakse hvor kriger regelmessig bryter ut mellom forskjellige grupperinger. Du spiller en frilanser med eget skip og mannskap, og det er opp til deg hvordan du vil forholde deg til resten av galaksen i din jakt på rikdom. Seks ulike karrierer er tilgjengelig for både lovlydige og kriminelle kapteiner. Du kan bli kjøpmann, krigsprofitør, leiesoldat, dusørjeger, smugler eller pirat.

Gjennom handle, kriging og fullførte oppdrag belønnes du med penger som kan brukes til å oppgradere skipet ditt eller investere i nye modeller. Ved å alliere deg med en eller flere av de fire store makthaverne i galaksen kan du avansere innen deres respektive armadaer og lære nye egenskaper mens du stiger i gradene. Du kan til og med bli admiral og lede flåter med skip i krig mot hele stjernesystemer.

Hvor mye av dette du får lov til i demoen er ikke offentliggjort, så det må du teste selv. Den kan lastes ned fra følgende sider:

Siste fra forsiden