Har Destiny-fansen greid å snuse opp lanseringsdatoen til den neste utvidelsen?

Kryptisk forum-innlegg peker på en spesifikk dato.

Activision

I den nye april-oppdateringen til Destiny har utvikler Bungie lagt inn en ny bakgrunnshistorie-del gjemt bort inne i en død Ghost-enhet, gjemt bort inne i Prison of Elders. Det nye «Grimoire lore»-kortet hinter om at den neste store Destiny-utvidelsen slippes 20. september. Dette melder Eurogamer.

Det litt snodige her er måten denne hemmeligheten ble oppdaget. Kun et kvarter etter at oppdateringen ble lagt ut på PlayStation Network og Xbox Live dukket det opp en Reddit-tråd som forklarte i detalj hvordan man kunne finne denne hemmeligheten.

Noe skurrer

«Grimoire lore»-kortet.
Activision

At brukeren «Rezyl Azzir» skulle ha greid å finne dette på så kort tid er litt for utrolig til å være sant – brikkene falt derfor mer på plass da det vist seg at den døde Ghost-enheten faktisk inneholdt bakgrunnshistorien til en figur i spillet som heter nettopp Rezyl Azzir. Ikke lenge etter ble reddit-kontoen, og innleggene den hadde lagt ut, slettet.

Like før alt forsvant la «Rezyl Azzir» likevel ut en siste melding – noe som ble plukket opp av flere lesere:

«Vegisima die mensis noni. ILLUD est venturus. Per Audacia ad astra.»

Den latinske frasen kan oversettes til:

– Den tyvende dagen i den niende måneden. DET kommer. Fremover, mot stjernene.

Det virker mest som en godt gjennomført PR-kampanje, satt i sving av Bungie selv, men det er det selvfølgelig vanskelig å være helt sikker på. Likevel, alt ligger til rette for at den nye Destiny-utvidelsen slippes nettopp 20. september i år.

Bungie har selv holdt kortene om hva Destiny-fansen kan vente seg tett til brystet så langt. Nylig fortalte utvikleren at vi får se hva de brygger på i løpet av sommeren en gang. Vi tipper at E3-messen i juni kan være et godt tidspunkt for å få blest rundt en ny utvidelse.

Lunken mottagelse, gode tall

Destiny.
Activision

Destiny ble sluppet til Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 og Xbox One 9. september 2014. En god del koser seg stort med spillet, men vår anmelder og andre hadde en del å utsette på skyteopplevelsen.

Les også
Anmeldelse: Destiny

Likevel har spillet slått an. Ifølge Activision har Destiny satt heftige rekorder: den største lanseringen for en ny serie i spillhistorien, samt blant de ti største spillanseringene noensinne.

Spillet fikk en durabelig oppdatering 15. september 2015. Da slapp Bungie utvidelsen The Taken King, som fikk svært god mottagelse, og som mange mente rettet på mange av problemene med det opprinnelige spillet.

Vi visste fra før av at spillet får en oppfølger:
Destiny-oppfølgeren er allerede under utvikling »

Siste fra forsiden