Har du besøkt dette skipet i Fallout 4?

Norske spillere kommer nok til å huske denne plassen.

Jonas Magerøy/Gamer.no

OBS! Denne saken inneholder små avsløringer om et sted i Fallout 4, men det har ingenting med hovedhistorien å gjøre.

Spillere forventer alltid en myriade av plasser å utforske i Bethesdas sandkassespill. Mange av disse plassene kan være minneverdige. Det kan være for historien som blir fortalt av omgivelsene, de unike omstendighetene rundt hvordan du utforsker området, eller fiendene du møter på.

Nordmenn i Fallout 4. (Video: Gam3Junkie)

I vraket til skipet FMS Northern Star i Fallout 4 er det fiendene du møter på som gjør plassen minneverdig. Hvis du er nordmann, vel og merke.

Disse fiendene snakker nemlig norsk – om enn noe gebrokkent. Man kan kalle det dialekt-forvitring i århundrene etter at bombene falt, men det skyldes trolig at stemmeskuespillerne ikke er norske selv.

Rags var ikke så fornøyd med å miste kameraten sin.

De roper ting som «Det var vondt!» når du skyter dem, og «Jeg kommer hjem» når de dør. Det kan virke som de vil være i fred, da rop som «Hva vil du ha fra oss?» og «Kom deg vekk fra båten vår!» kan høres når du prøver å komme deg om bord.

MS «Nordstjernen»

Skipet i seg selv ser også ut til å være inspirert av et norsk fartøy. I spillet heter skipet FMS Northern Star, og er trolig en oversettelse av det norske hurtigruteskipet MS «Nordstjernen». Det røde skroget er likt på begge skipene.

Om du har lyst til å besøke skipsvraket i spillet og drepe noen plyndrere med norske aner, er det å finne på en halvøy helt øst i The Commonwealth. Lokaliseringen er markert på kartet til høyre.

Det bør også nevnes at man blir belønnet med en Bobblehead for smidighet i toppen av skipet.

Moddere gjenskaper Fallout i Fallout: New Vegas. Lover å beholde følelsen av originalspillet, krydret med nye funksjoner »

Siste fra forsiden