Har svenskene avslørt Crysis 3?

Lekkede bilder kan tyde på det.

Oppdatering: CVG melder at Crytek vil komme med mer informasjon mandag 16. april. Den opprinnelige saken følger nedenfor:

Det har gått et år siden forrige gang vi fikk kaste oss ut i Crysis-universet, men Crytek har øyensynlig ikke ligget på latsiden siden den gang.

Forsiden av det ferskeste GameReactor-bladet hos søta bror, som en forumbruker hos NeoGAF har lagt ut på nett, viser nemlig at svenskene har en «hemmelighet» å fortelle om.

Ikke si det til noen

Hele forsiden er holdt av til et sorthvittbilde av en postapokalyptisk byscene, til forveksling likt omgivelser man så i Crysis 2. Man kan også skimte noe som ser ut som mønsteret som brukes i Crysis' nanodrakt.

I tillegg til denne forsiden, har noen tilsynelatende lekket bilder av omslaget til Crysis 3, noe tyske Eurogamer fant da de gjorde et enkelt bildesøk via Google.

Bildet, dersom det er ekte, avslører et nytt våpen – en pil og bue.

Et annet søk den tyske siden gjorde, avslørte muligheter for forhåndsbestilling av «Limited Edition»-utgaven av spillet hos EAs nettjeneste, Origin.

For kort tid tilbake annonserte Crysis-utvikler Crytek at de har en stor avsløring planlagt for april. Skal vi tro de ulike rapportene fra nettets kriker og kroker, kan vi altså vente oss en offisiell Crysis 3-avsløring ganske snart.

Det lekkede omslagsbildet.

Les også: Anmeldelsen av Crysis 2

Toppbildet er hentet fra Crysis 2.

Siste fra forsiden