Podkast

Har Ubisoft blitt bedre enn Nintendo på plattformspill?

Podkast-vertene mener Rayman Legends er et av årets beste spill.

Ukens Rad Crew favner bredt, fra kritikerroste Grand Theft Auto V til det nydelige plattformspillet Rayman Legends, hackerspillet Uplink, nyversjonen av originale Kingdom Hearts og det unike eventyret Papers, Please. Her er det noe for en hver smak.

Spill på eget ansvar

Grand Theft Auto V.
Rayman Legends.
Papers, Please.

Episoden starter med en blodfersk toppliste over spill som kan gi deg fysiske skader i det virkelige liv. Spill som er direkte hasardiøse mot kroppen din, opplevelser du bør styre unna dersom du verdsetter egen helse. Har du for eksempel tryna mens du sto på ett bein på Wii Fit-brettet? Har du fått vannblemmer av for mye knappetrykking?

Deretter får vi en kort oppsummering av viktige spillnyheter den siste tiden, før Audun Rodem fra Gamer.no gjester showet for å snakke om sin opplevelse av Grand Theft Auto V. Storbyeposet fikk full pott i vår anmeldelse på mandag, og i podkasten får vi vite mer om hvorfor spillet fortjener alle superlativene.

Avslutningsvis får vi høre om Rad Crew-gjengens egne spillopplevelser den siste uka. Både Inger Lise og Jostein er svært imponert av Rayman Legends, som i følge vertene er enda bedre enn forgjengeren Origins. Det sjarmerende plattformspillet omtales som et av årets aller beste utgivelser, og et spill som viser at Ubisoft har et svært godt grep om sjangeren.

I tillegg har Aleksander spilt Papers, Please og liker jobben som grensevakt kanskje litt for godt. Han har også spilt Uplink fordi han skulle ønske han levde i filmen Hackers fra 1995. Og nå kan han det!

Her er ukens programmeny:

  • Topp 5 spill som kan gi deg fysiske skader (00:02-00:19)
  • Nyheter fra spillindustrien (00:19-00:28)
  • Grand Theft Auto V med Audun Rodem (00:32-00:57)
  • Spillprat om Rayman Origins, Uplink, Kingdom Hearts HD og Papers, Please (00:57-1:32)

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til.

Les også
Anmeldelse: Grand Theft Auto V

Det er produsert 140 episoder av Rad Crew til nå, og her er de tre forrige:

Rad Crew: Episode 139
Rad Crew: Episode 138
Rad Crew: Episode 137

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden