Hard Reset utvides neste år

Cyberpunkspillet får nye nivåer og bedre grafikk.

Hard Reset er et førstepersons skytespill i cyberpunk-stil, som kom ut via digital distribusjon på PC i høst. Da fikk det en rimelig god mottakelse, og mye skryt for sin lekre grafikk og et spennende våpensystem. Samtidig var det mange som mente at det var litt kort.

Neste år kommer en utvidet utgave av spillet, Hard Reset: Extended Edition, på markedet. Denne versjonen får også butikkdistribusjon, av den tyske utgiveren Kalypso. Lanseringen vil finne sted i mars.

Bilde fra den utvidede versjonen.

Hard Reset: Extended Edition inkluderer fem nye nivåer, som totalt skal gi oss cirka to timer med ekstra spilletid. Disse befolkes av fem nye typer fiender og en større fiendesjef. Dessuten loves vi en oppdatert grafikkmotor, to nye nivåer i overlevelsesmodus og nye spillelementer.

For de som allerede eier spillet vil pakken bli tilgjengelig i form av en nedlastbar ekspansjon. Det er ikke kjent om denne vil koste penger eller ikke.

Da jeg anmeldte den første versjonen av spillet konkluderte jeg på denne måten:

– Hard Reset byr på god, gammeldags action i stil med Serious Sam og Painkiller, med lekker grafikk og tidvis skikkelig cyberpunk-stemning. Det har sine svakheter, men hvis du ikke forventer noen stor blockbuster vil du neppe bli misfornøyd.

Utviklerne i polske Flying Wild Hog har forøvrig lansert omfattende oppdateringer til spillet etter at anmeldelsen ble skrevet.

Siste fra forsiden