Heart of the Swarm får dato

Battle.net røper når neste StarCraft-utgivelse kommer i salg.

For få dager siden hørte vi at StarCraft II: Heart of the Swarm ikke ville komme i salg før neste år. Nå har oppfølgeren til Wings of Liberty fått en dato på nettstedet Battle.net.

Datoen røpes på Battle.net.

Tjenesten lar deg nemlig forhåndsbestille Heart of the Swarm, og forteller at det vil være tilgjengelig for spilling 12. mars 2013. Spillet kommer i to digitale utgaver, en ordinær og en samlerutgave. I samlerutgaven får du noen bonuser, inkludert et Zerg-kjæledyr (en «baneling») for World of Warcraft og noen greier for Diablo III. Blizzard skal ha 55 euro, altså litt i overkant av 400 kroner, for den digitale samlerutgaven av StarCraft II-ekspansjonen. Den ordinære versjonen vil koste deg 40 euro, eller omtrent 290 kroner.

Hvis du ikke har Wings of Liberty allerede må du betale mer, siden Heart of the Swarm selges som en ekspansjon og ikke en frittstående tittel.

Blizzard har nå også kommet med en offisiell annonsering av lanseringsdatoen. I pressemeldingen forteller de blant annet at de som ønsker å kjøpe spillet i butikk også får velge mellom en samlerutgave og en normal utgave av pakken. Den fysiske samlerutgaven får blant annet en DVD med «bak scenen»-film, lydsporet på CD, en bok med kunst fra spillet og utviklingen, samt en musematte med Zerg-motiv.

StarCraft II: Heart of the Swarm kommer til å fortsette historien der Wings of Liberty sluttet. Zerg-dronningen Kerrigan har blitt til et menneske igjen, og må jobbe hardt for å få tilbake kontrollen over de gufne romkrypene. Samtidig vil hun ta hevn på Terran-keiseren Arcturus Mengsk – det var jo tross alt hans svik som gjorde at hun havnet i monstrenes klør i utgangspunktet. Enspillerkampanjen får 20 oppdrag.

Flerspillerdelen, som kanskje er det viktigste elementet i enhver StarCraft-utgivelse, får seg også en overhaling. Blizzard har i løpet av utviklingsprosessen både fjernet og lagt til nye enheter. Spillet er for øyeblikket under konstant testing, og Blizzard har eksperimentert mye i løpet av de siste månedene.

Les også: Sniktitt: StarCraft II: Heart of the Swarm
Les også: Anmeldelse: StarCraft II: Wings of Liberty

Siste fra forsiden