Heart of the Swarm kommer ikke før neste år

Blizzard jobber hardt for å få StarCraft II-utvidelsen ute før sommeren.

I sin nylig utgitte kvartalsrapport forteller Blizzard at de jobber med å få StarCraft II-utvidelsen Heart of the Swarm ut døra i løpet av første halvår i 2013. Dette betyr at utvidelsen kan komme så sent som nærmere 3 år etter at StarCraft II: Wings of Liberty kom på markedet.

Blizzard skjelver dog neppe i buksene, ettersom 2010-utgivelsen Wings of Liberty per i dag har solgt 6 millioner kopier.

For tiden er StarCraft II: Heart of the Swarm i en betatest der Blizzard jobber hardt for å balansere flerspillerdelen. Spillet har angivelig vært ferdig siden 15. juni, så det er rimelig å anta at selskapet tar denne balanseringen svært alvorlig.

Heart of the Swarm kommer til å fokusere på Zerg-rasen.

StarCraft II: Heart of the Swarm kommer til å fortsette historien der Wings of Liberty sluttet. Zerg-dronningen Kerrigan har blitt til et menneske igjen, og må jobbe hardt for å få tatt kontroll over rasen hun en gang hadde full kontroll over. Samtidig vil hun ta hevn på Terran-keiseren Arcturus Mengsk for alle udåder.

Flerspillerdelen får seg også en overhaling. Blizzard har i løpet av utviklingsprosessen både fjernet og lagt til nye enheter. Noen av de nye enhetene selskapet eksperimenterte med har blitt fjernet igjen, og noen av de fjernede gamle enhetene har vendt tilbake på grunn av balanseproblemer.

Les også: Sniktitt: StarCraft II: Heart of the Swarm Les også: Blizzard: – Vi jobber med utviklingstiden

Siste fra forsiden