Hektisk og fargerik slåssing

Awesomenauts er neste nedlastbare sprell fra Swords & Soldiers-skaperne.

Nedlastbare Swords & Soldiers var noe så unikt som et sideskrollende strategispill til Wii. Det har riktignok kommet til PC, Mac og PlayStation 3 siden den gang, men konseptet er friskt i seg selv. Spillet ble utviklet av nederlandske Ronimo Games, som nå annonserer sitt neste spill.

Deres prosjekt for året bærer det ambisiøse navnet Awesomenauts, og er et sideskrollende slåssespill med stilisert todimensjonal grafikk. Saligheten skal stort sett finne sted på Internett, og kan minne en hel del om Castle Crashers og andre spill fra Behemoth Games i stilen.

Et av de første bildene fra spillet.

Utviklerne selv velger å kalle det et «Multiplayer Online Battle Arena»-spill, og ifølge Eurogamer skal det være inspirert av «alle våre favorittserier fra åttitallet». Det er fortsatt ikke klart akkurat hvilke serier dette skal være, men spillet skal i hvert fall komme til Xbox 360 og PlayStation 3. Da gjennom deres henholdsvise nedlastbare tjenester.

Vi er oppspilte over å kunne overraske verden med Awesomenauts på E3, og ser frem til å komme med nye detaljer da. Hvis MOBA-spill og klassiske animasjonsserier fikk en baby så hadde dette vært resultatet, er hva medstifter Jasper Koning har å si om saken.

Awesomenauts har foreløpig ingen utgivelsesdato, men kommer altså til PlayStation Store og Xbox Live Arcade.

Siste fra forsiden