Senua's Saga: Hellblade II

Hellblade: Senua's Sacrifice-oppfølger kunngjort for Xbox Series X

Senua's Saga presentert med en nydelig, men skremmende trailer.

Natt til fredag viste Microsoft frem de første bildene av Xbox Series X, selskapets neste spillkonsoll. I samme slengen fikk vi også se at av spillene som utvikles for maskinen, nemlig Senua's Sacrifice: Hellblade II.

Les også: Den neste Xbox-konsollen heter Series X »

Senua's Saga: Hellblade II utvikles for Xbox Series X.
Microsoft

Oppfølgeren til det kritikerroste Hellblade: Senua's Sacrifice dukket opp med en kort, men lekker trailer under The Game Awards-showet. Videoen – som du ser over – byr på litt av hvert, fra pittoreske utsikter til grufulle massegraver og hengende armer.

Ifølge Microsoft er traileren skapt i selve spillmotoren, for å vise hva Xbox Series X har å by på. Hellblade: Senua's Sacrifice fikk selvfølgelig mye skryt for sin flotte grafikk, men det er tydelig at dette spillet løfter seg enda noen hakk og dersom Microsoft kan levere mer som dette lover det godt for den kommende maskinen.

Hva selve spillet angår har utvikler Ninja Theory sagt lite om Senua's Saga. Vi vet for eksempel ikke når det kommer eller hva det skal handle om, men gitt motivene i traileren kan vi i hvert fall forvente mer av det samme som i forgjengeren.

Vi var for øvrig blant dem som roste seriens første spill opp i skyene og trillet terningkast ti. Anmelder Andreas Bjørnbekk satte stor pris på både intense opplevelser og vakker natur, som Ninja Theory vever sammen på mesterlig vis.

– Hellblade: Senua’s Sacrifice er et annerledes action- og skrekkspill. Dette eventyret byr på noen av de skumleste og mest ufyselige skapningene jeg har sett i et spill, samtidig som det klarer å la være å skjenke oss for fulle med ondskap. For selv om Senuas fortelling er en av de mest intense jeg har opplevd, er det måten utvikler Ninja Theory har maktet å bruke de rolige og actionfylte øyeblikkene om hverandre.

The Game Awards serverte også spillnyheter for PlayStation 5.
Det første spillet kunngjort for Sony-konsollen heter Godfall »

Siste fra forsiden