Helsprø bilder fra Far Cry 3: Blood Dragon

Hvis du trodde det originale spillet var psykotisk bør du ta en titt her.

Gamer.no har flere ganger skrevet om det mystiske prosjektet Far Cry 3: Blood Dragon, senest forrige uke, etter at en mystisk nettside for spillet dukket opp. Man kunne lett tro at det hele var en aprilspøk grunnet datoen og det absurde innholdet på nettsiden. Her fantes det blant annet en nettbutikk der du kunne kjøpe alt fra lydspor på kassett og vinyl til en offisiell vaskemaskin.

I etterkant har det imidlertid dukket opp flere ting som tyder på at dette er reelt. Blant annet var det et uklart skjermbilde skjult i traileren, som ligner mistenkelig på bilder som i går ble funnet på en upublisert underside av Xbox.com. Et cover til spillet kan også tyde på at det er et Xbox Live Arcade-spill.

Dette bildet som ble publisert på NeoGAF sine forum tyder på et nedlastbart spill.

Spill som robotkommandør

Den «offisielle nettsiden» til Far Cry 3: Blood Dragon beskriver spillet slik:

– Året er 2007. Det er fremtiden. Jorden har blitt herjet av en atomkrig og nye veier til fred må bli funnet. En hær av amerikanske kamprobot har kanskje funnet en løsning: et kraftig biokjemisk våpen på en fjern øy. En Mark IV robotkommandør, sersjant Rex Power Colt har blitt sent for å samle informasjon og finne ut hva i helvete det er som foregår.

Ser man på skjermbildene er det grunn til å tro at det faktisk er dette som er handlingen, til tross for absurdheten i beskrivelsen. Puslespillbrikkene falle mer og mer på plass, og ut i fra coveret som er lekket kan vi trygt anta at det er snakk om et nedlastbart spill. Noe særlig mer vet vi ikke for øyeblikket, men det kan se ut som det ut som vi har noe helsprøtt i vente.

Her er bildene som lå skjult på Xbox.com-undersiden:

Siste fra forsiden