Helt nytt Final Fantasy til DS

Skal fange opp gamle og nye fans.

Square Enix har nå kunngjort et Final Fantasy-spill som for en gangs skyld ikke er en relansering, oppfølger eller forgjenger, men derimot en frittstående tittel. Og det til Nintendos populære håndholdte.

Spillet heter Final Fantasy: The 4 Heroes of Light og slippes til DS i løpet av høsten 2010, men foreløpig uten en spesifikk dato. Med dette spillet håper Square Enix å skaffe serien nye fans, men det skal visstnok også appellere til kjennere av FF-universet.

Final Fantasy: The 4 Heroes of Light er utviklet av teamet bak DS-versjonene av FFIII og FFIV og er designet som et tradisjonelt men oppdatert rollespill som slekter en del på de eldre Final Fantasy-spillene. Det byr på en helt original men klassisk historie om drager, konger, prinsesser og hekser.

Spillet har videre et lettilgjengelig, turbasert kampsystem som er spesialtilpasset DS-teknologien og en fargerik, bildebok-aktig grafikk. Det finnes også en multiplayer-funksjon hvor du kan begi deg ut på eventyr sammen med venner.

Final Fantasy: The 4 Heroes of Light byr dessuten på muligheten til å enkelt kunne skifte klasser til figurene ved å bytte på kronene de har på hodet. Det finnes over 20 slike kroner med tilhørende ferdigheter, noe som åpner for mange ulike strategier.

Les også:Anmeldelse: Flåklypa Grand Prix
Les også:Anmeldelse: Final Fantasy XIII
Les også:Anmeldelse: Final Fantasy Crystal Chronicles: The Crystal Bearers

Siste fra forsiden