Heltemodig strategi fra Stardock

Bygg ditt eget fantasirike i Fallen Enchantress: Legendary Heroes.

Stardock har annonsert at de jobber med et nytt spill i Elemental/Fallen Enchantress-serien sin. Det heter Fallen Enchantress: Legendary Heroes, og lanseres både som tilleggspakke for Fallen Enchantress, og som frittstående spill som inkluderer alt innholdet fra Fallen Enchantress.

Spillene i denne serien er turbaserte strategispill satt til et fantasiunivers. De kan minne litt om Civilization-spillene, og lar deg bygge opp et eget rike ved hjelp av bybygging, krigføring, diplomati og forskning.

Som navnet tilsier fokuserer Legendary Heroes på helteskikkelser. I originalspillet kunne du risikere å møte sterke helter mens du utforsket spillets verden, og få dem til å jobbe for deg. Dette mener sjefsutvikler Derek Paxton var litt for tilfeldig, så denne gangen kan du selv rekruttere nye helter.

Grafikken er klarere enn før.

Dessuten vil egenskapene deres ikke lenger være tilfeldige, men være strukturert i den samme typen «egenskapstrær» vi kjenner fra mange rollespill. En siste forbedring for heltesystemet er at de ikke lenger trenger å være mennesker. Noen ganger får du nemlig muligheten til å rekruttere monsterhelter med helt unike egenskaper.

Mange endringer

Ellers loves vi nye typer monstre, nye taktiske muligheter i kamp, nye magiske formularer og egenskaper og et helt nytt scenarie. I tillegg har grafikken fått seg en overhaling; den har blitt klarere og renere, og mange av de grafiske elementene har blitt byttet ut eller fått kraftige forbedringer.

Derek Paxton røper også en rekke mindre endringer, og de som kjenner ham fra hans tidligere prosjekt, Fall from Heaven, blir neppe overrasket over at han også har trimmet bort litt ekstra fett her og der. Elementer fra Fallen Enchantress som ikke fungerte så godt, eller tilførte unødvendig kompleksitet, har blitt droppet.

Fallen Enchantress: Legendary Heroes skal etter planen få en en betaversjon i mars. Om du kjøpte Elemental: War of Magic før november 2010 får du spillet gratis. Mer informasjon kan du finne på spillets infoside hos Stardock.

Les også: Anmeldelse: Warlock: Master of the Arcane
Les også: Fikk du med deg Eador: Genesis?

Siste fra forsiden