Devolver Direct

Her er alle spillene Devolver viste frem natt til fredag

Showet inkluderte blant annet et nytt QWOP-lignende mareritt og en Human Fall Flat-oppfølger.

Devolver Digital vartet opp med enda en spinnvill presentasjon natt til fredag. Utgiveren viste frem flere kommende spill, inkludert det neste fra Getting Over It-skaper Bennett Foddy.

Vi har samlet sammen trailerne som dukket opp. Disse kan du kikke gjennom nedenfor. Alternativt kan du se hele showet i videovinduet øverst i artikkelen, for en E3-opplevelse som er litt utenom det vanlige.

Baby Steps

Foddys nye prosjekt – utviklet sammen med Gabe Cuzillo og Maxi Boch – heter Baby Steps. Her skal man geleide en forvirret mann kalt Nate gjennom fjellandskap, en oppgave som selvfølgelig ikke blir enkel.

Også denne gangen skal utvikleren nemlig teste spilleres tålmodighet. Nates armer og ben kontrolleres nemlig uavhengig av hverandre, ikke ulikt det gamle nettleserspillet QWOP – også utviklet av Foddy – så du må holde tunga rett i munnen. Baby Steps kommer til PC og PlayStation 5 en gang neste år.

Sludge Life 2

Det besynderlige førstepersonseventyret Sludge Life får en oppfølger. Som Devolver skriver i en pressemelding skal man pusle med hverdagsaktiviteter som å spille inn plater, snakke med idioter, oppdage hemmeligheter og ta bilder av katter.

En demo for Sludge Life 2 er tilgjengelig via Steam nå. Spillet kommer til PC den 27. juni.

Wizard With a Gun

Det har gått to år siden Devolver først viste frem Wizard With a Gun. Spillet som blander Bastion og Don't Starve fikk en ny trailer, med både kamper og byggeverktøy.

Også dette har en demo tilgjengelig på Steam nå. Denne gir en smakebit på enspilleropplevelsen, mens spillets fullversjon også får støtte for samarbeid med venner.

The Talos Principle 2

Oppfølgeren til The Talos Principle ble allerede avduket under PlayStation Showcase for noen uker siden. Devolver og utvikler Croteam hadde mer å vise fredag, med en ny «gameplay»-trailer.

The Talos Principle 2 lover flere og nye typer puslespill i en langt større verden. Lansering blir en gang senere i år, på PC, PlayStation 5 og Xbox Seires X/S.

Human Fall Flat 2

No Brakes Games er i gang med Human Fall Flat 2 med fysikkbasert galskap for opptil åtte spillere. Stort mer enn det fikk vi ikke vite, da traileren kun viste en logo.

Spillets pressemelding melder riktignok at spillere kan forvente en større opplevelse enn forgjengeren, med figurer som kan tilpasses på ulike måter. En lanseringsdato er ikke klar.

Les alle nyhetene om spillene som vises i sommer »

Siste fra forsiden