Konkurranse

Julekalender 2014 - luke 10

Her er dagens luke i julekalenderen vår

Se hva som gjemmer seg på innsiden.

Shutterstock/YanLev

Julekalenderen på Gamer.no har vært et fast og populært innslag siden 2003, og vi gjør naturligvis ingen unntak i år. Årets kalender er fylt til randen av kule premier som vi skal dele ut hver dag frem til julaften. Vi røper ingenting før lukene faktisk åpnes, men lover et rikholdig utvalg av spill, utstyr og konsoller for enhver smak.

NHL 15.
EA Sports UFC.
NBA Live 15.

Vår tiende luke for året rommer tre sportsspill fra EA Sports: NHL 15, UFC og NBA Live 15. Samtlige leveres til Xbox One.

EA hevder NHL 15 er den mest autentiske gjengivelsen av hockeysporten til nå, med fotorealistiske spillere, kollisjonsfysikk, puckfysikk, tusenvis av tilskuermodeller og realistisk lyd fra arenaer vi kjenner fra verdens mest kjente hockeyliga. Nye Superstar Skill Stick gir deg bedre kontroll over spillerne, mens forbedret kunstig intelligens sørger for at spillene oppfører seg mer naturlig.

Kampsportspillet UFC er basert på Mixed Martial Arts-turneringene. Spillmotoren er designet for å gjenspeile dynamikken og detaljene fra kampene så presist og realistisk som mulig. Blant annet er man i stand til å se vibrasjonene på kroppene idet et slag eller spark treffer motstanderen, muskler som strammer seg og hud som skifter farge.

I NBA Live 15 får du oppleve basketball på sitt mest autentiske. De fotorealistiske detaljene skal gjengi superstjernene reaksjoner på imponerende vis, og fysikkmotoren i spillet får bevegelsene, driblingene og dunkene til å være så nært opp til virkeligheten som mulig.

For å være med i trekningen om dette utstyret må du svare på to spørsmål, levert av Spillquiz med Jon Cato og Magnus – et månedlig arrangement på Tilt i Oslo. Du må også oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien eventuelt skal sendes. Vi trekker vinnere hver mandag i desember.

Siste fra forsiden