Konkurranse

Julekalender 2020

Her er fjerde luke i julekalenderen

En ny dag, en ny premie.

Pressmaster/Colourbox/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi satser på å ha noe for en hver smak.

Mekanisk tastatur fra HyperX

HyperX

Dagens luke er HyperX Alloy Elite 2, et mekanisk tastatur myntet på spilling. Tastaturet har egne mediataster, et volumhjul, og bruker HyperX Pudding Keycaps og mekaniske HyperX-brytere. Ellers har brukere mulighet til å tilpasse tastaturet med Ngenuity-programvaren fra produsenten. En solid stålramme sørger for tyngde. USB 2.0-passthrough er jo alltids kjekt også, sammen med anti-ghosting og N-key-rollover.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Spillrulett
1274 har spilt i dag

Slår du dagens snitt?

Siste fra forsiden