Konkurranse

Julekalender 2020

Her er tredje luke i vår gavekalender

Se hva som skjuler seg bak luken i dag.

Pressmaster/Colourbox/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi satser på å ha noe for en hver smak.

Kondensatormikrofon for proffene

Thronmax

I dag kan vi skilte med en Thronmax MDrill One Pro-mikrofon. Den kan skilte med fire forskjellige opptaksmønstre (kardioid, stereo, toveis og 360 grader) med lydkvalitet opp til 96 kHz og 24-bit. Mikrofonen er kompatibel med Windows UAA-driver, Mac OS X, Linux og PlayStation 4.

Mikrofonen kobles til maskinen via USB-C, lar brukeren velge mellom 7 forskjellige LED-farger, og har en egen mute-knapp lett tilgjengelig. I tillegg har den innebygget vibrasjonsdemping, og en 3,5 mm-port for hodetelefoner.

Premien er levert av Thronmax.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Spillrulett
104 har spilt i dag

Gjenkjenner du spillet?

Siste fra forsiden