Herlige Bastion utvides

Herlige Bastion utvides

Utvidelsen blir gratis på PC. På Xbox 360 må du betale en symbolsk sum.

Bastion er et av årets vakreste indieeventyr, og nå er det i ferd med å få en nedlastbar utvidelse. Den heter The Stranger's Dream, og kommer allerede 14. desember.

PC-versjonen vil være gratis og lanseres i form av en oppdatering («patch») for spillet. Utvidelsen vil også legges inn i versjonen av spillet som er spillbar i Google Chrome. Bastion-spillere på Xbox 360 må imidlertid betale 80 Microsoft-poeng for moroa.

Bastion er et nydelig spill.
Bastion er et nydelig spill.

Supergiant Games forteller at Microsofts politikk ikke tillater dem å lansere ekspansjonen gratis på Xbox Live, og at 80 Microsoft-poeng er den laveste prisen det er mulig å sette. Det er litt i underkant av seks norske kroner.

The Stranger's Dream inkluderer en helt ny Who Knows Where-sekvens, som skal være større og mer utfordrende enn de som allerede er i spillet. Her får du litt info om bakgrunnen til Rucks, samt mer lærdom om Caelondias historie. Sekvensen akkompagneres av fortellerstemmen i spillet.

Vi får også en ny modus hvor målet er å få så høy poengsum som mulig. Her starter du med alle åndene og idolene låst opp, og får poeng basert på hvor effektiv du er i kamp.

Sist, men ikke minst, har utviklerne lagt inn en modus hvor du i praksis har uendelig liv. Dermed kan du oppleve hele historien uten å stresse.

Utviklerne hadde egentlig ikke tenkt å lage nedlastbare utvidelser for Bastion, fordi de mente handlingen i spillet var komplett og ikke behøvde å utvides. Men etter lansering ønsket de å sette sammen noe som en slags takk til spillerne, og dermed ble The Stranger's Dream født.

Kommentarer (12)

Forsiden akkurat nå

Til toppen