Herlige Rayman: Origins til PC

Det kritikerroste plattformspillet kommer til din datamaskin i mars.

Fjorårets Rayman: Origins for Xbox 360, PlayStation 3 og Wii viste med tydelighet at det fortsatt er mulig å tenke nytt og kreativt med en av de eldste sjangrene vi har. De gale kaninene fra Rabbids-serien ble kastet på sjøen, i stedet fikk vi servert et svært fornøyelig sideskrollende plattformspill som gjorde det meste riktig. Endelig var Rayman tilbake slik vi husker han fra 90-tallet.

Styggvakkert.

Nå er det snart duket for en PC-lansering av dette 2D-eventyret fra Michal Ancel og Ubisoft. 29. mars er datoen du kan notere ned, og alle som forhåndsbestiller får en gratis nedlastbar utgave av Rayman 2 med på kjøpet.

I Rayman: Origins kan man enten spille gjennom historien alene eller i samarbeid med venner på nettet eller med delt skjerm i sofaen. Over 60 forskjellige brett skal utforskes og mestres, og figurene får stadig nye egenskaper som åpner vei til områder på brettene som i første omgang var skjulte eller hemmelige.

Vår anmelder Øystein Furevik var strålende fornøyd med konsollutgaven av spillet, og belønnet herligheten med karakteren 9 av 10.

PlayStation Vita og Nintendo 3DS får forøvrig egne versjoner av Rayman: Origins 15. mars.

Les også: Tilbakeblikk på det originale Rayman-spillet

Siste fra forsiden