Hero Academy til Steam

Team Fortress 2-gjengen blir opplåsbart lag i PC-versjonen.

Hero Academy er et turbasert, flerspillerstrategispill som har gjort det godt på de mobile plattformene. I august kommer spillet til PC, der det vil distribueres på Steam. Spillet har tydeligvis noen tilhengere hos Valve, for de som bruker PC-versjonen får mulighet til å låse opp med et lag soldater fra skytespillet Team Fortress 2. Når du har låst laget opp på Steam-versjonen kan du forresten også bruke det på mobilutgaven.

Flerspiller vil støttes over plattformgrensene, så PC-eiere kan spille mot mobileiere og omvendt.

Hero Academy byr på kjappe, turbaserte kamper mellom to spillere. Spillerne kan ha flere spill på gang samtidig, litt som i gamle «play by mail»-spill og moderne mobilspill som Wordfeud, og ta turene sine når de får tid. For å vinne må du utnytte deg av fordelene til dine ulike enheter, samt verdifulle spesialgjenstander som kan være med å snu situasjonen på slagmarken.

Mobilversjonen har nylig fått en håndfull enspilleroppdrag i en gratis oppdatering. Forhåpentligvis får de som skaffer seg PC-versjonen også tilgang på disse.

Sånn ser spillet ut på iOS.

Audun Rodem tok en titt på iOS-utgaven tidligere i år. Den fikk karakteren syv, og bød på mye underholdning:

– Selvfølgelig føles spillet best når man er i en innbitt kamp mot erkerivalen kontra en tilfeldig gomp på andre siden av Atlanteren, så det å engasjere venner anbefales. Ønsker du å bli kvitt de innpåslitne reklamebannerne er det noe som følger med på kjøpet om du investerer i spillets mørkalv-fraksjon. Uansett om du velger å betale eller ikke vil du finne mye underholdning i dette gratisspillet, skrev han i anmeldelsen.

Spillet utvikles av Robot Entertainment, som var utvikleren som la grunnlaget for Age of Empires Online. De har også laget Orcs Must Die, som får en oppfølger i sommer. Mer informasjon om Hero Academy finner du på det offisielle nettstedet.

Les også: Ny utvikler utvider Halo Wars
Les også: Team Fortress 2 blir gratis

Annonseringsvideo for Steam-utgaven.

Siste fra forsiden