Hint om Hitman 5?

Det ser ut til at leiemorderen snart er tilbake på skjermene våre.

Det er en stund siden Hitman: Blood Money kom på markedet i 2006, og selv om det har vært litt snakk om et nytt spill i serien har vi aldri hørt noe konkret. Nå kan det imidlertid se ut som en kunngjøring er på vei.

Seriens skapere, Io Interactive, ser nemlig ut til å kjøre et «alternate reality game». De startet allerede å gi ut kryptiske hint i slutten av februar, og naturligvis vekket de interessen til brukermiljøet på Hitmanforum. I tiden som har gått har brukerne utrettelig jobbet med å løse mysteriet, og enkelte hint ser ut til å peke mot en dato: torsdag 17. mars. Altså i dag.

Dette bildet er et av hintene.

Hva som eventuelt skjer i dag er naturligvis usikkert. Forutsatt at hintene er tolket riktig kan det hende det bare dukker opp et nytt hint, slik at spillet kan fortsette. Andre hint ser nemlig ut til å peke mot årets E3-messe.

Forøvrig kan vi ta med at nettbutikker som Play.com allerede har lagt Hitman 5 inn i systemet. På Play.com opereres det med 28. november som lanseringsdato. Nettbutikker er aldri spesielt troverdige kilder på informasjon av denne typen, men en novemberlansering passer sannsynligvis godt med en kunngjøring i løpet av årets første halvår.

Hitman-serien startet i år 2000, og følger en leiemorder som jobber for en mystisk og lyssky organisasjon. Spillene fokuserer sterkt på sniking og planlegging, fremfor ren action.

Siste fra forsiden