Hitman 5 lever ennå?

Profiler på Linkedin-nettverket antyder at Hitman 5 fortsatt er under utvikling.

Til tross for at det fikk noe blandet mottagelse, ble det forrige spillet i Hitman-serien enormt populært. At man derfor forventet at et nytt Hitman ville følge opp suksessen relativt kjapt var ingen uhørt tanke. Men dessverre, godt over fire år etter Hitman: Blood Money venter vi fortsatt på neste kapittel om den iskalde og dresskledde Mr. 47.

Det har riktignok versert rykter nå og da om at spillet faktisk er under utvikling, blant annet i forbindelse med oppfølgeren til den første filmen om morder-klonen. Men like fort som nevnte rykter har kommet, har de også forsvunnet. Utviklerne bak serien har vært lite snakkesalige om Hitman 5, og har heller ville snakke om den relativt middelmådige Kane & Lynch-serien. Og etterhvert som tiden har gått, har tilhengere av Hitman-serien etterhvert mistet håpet om et gjensyn.

Men nylig dukket det opp livstegn fra Hitman 5, riktignok av den relativt vage sorten. Ifølge nettsiden Playstation Lifestyle har de sporet opp flere Linkedin-profiler som alle har en ting til felles, profilene det gjelder omtaler at de har jobbet, eller jobber på "the not yet released Hitman 5". Profilene det er snakk om tilhører henholdsvis animasjonsansvarlig, en programmerer og en grafisk utvikler.

Det er som sagt relativt vage antydninger, spesielt så med tanke på at IO Interactive nylig måtte avskjedige tretti ansatte grunnet økonomiske årsaker. Vi håper selvsagt at Hitman 5 fortsatt lever, og at det ikke er alt for lenge til vi får noen klare fakta på bordet.

Siste fra forsiden