Konkurranse

Hjelp oss å pynte Facebook-siden vår

Vinn Gamer.no-t-skjorte, spillbok og mange overraskelser.

For et drøyt år siden inviterte vi leserene til å leke seg med logoen vår. Bidragene vi fikk inn i den konkurransen imponerte fletta av oss.

Dette ser stusselig ut!
Vår splitter nye t-skjorte.

Nylig ble Gamer.no nødt til å ta i bruk den nye tidslinjen for Facebook-siden vår. Nå ser siden ganske småtrist ut fordi vi mangler et toppbilde, og det kan vi selvsagt ikke akseptere. Derfor henvender vi oss til dere – har du lyst til å lage en stilig illustrasjon vi kan bruke?

Den forrige konkurransen viste at vi har svært kreative og dyktige lesere. Derfor er vi helt overbevist om at det nye toppbildet vårt er i trygge hender når vi nå overlater oppgaven til dere.

Slipp fantasien fri

Et par kriterier må imidlertid oppfylles:

  • Bildet må være liggende, slik at det passer toppbildeformatet til Facebook
  • Du kan ikke bruke bilder vi ikke har rettigheter til å bruke

Vi ønsker oss et bilde som illustrerer det vi skriver om, altså bør det være noe som får en til å tenke på spill og spillkultur. Forøvrig får dere fullstendig frie tøyler, enten dere velger å tegne på gammeldags vis, fotografere eller digitalt fremstille en illustrasjon.

Bidraget som plukkes ut til å bli vårt nye toppbilde, vil premieres med en overraskelsespakke med mange godbiter i.

Vi vil ikke røpe alt for mye, men vi fikk nylig inn noe vi har ventet lenge på: Egne Gamer.no-t-skjorter. Vi har også den kritikerroste spillboka Ready Player One, signert av forfatteren selv. Noen tøffe spill blir det garantert også plass til.

Bidraget ditt sender du inn til konkurranse(krøllalfa)gamer.no torsdag 26. april.

Lykke til!

Siste fra forsiden