Hjemsøkte eventyr i Haunted

Spøkelsesspillet har fått utgiver.

For litt over ett år siden skrev vi at JoWooD skulle lansere de to tyske eventyrspillene Haunted og The Book of Unwritten Tales på engelsk. Det skjedde imidlertid aldri, og grunnen var sannsynligvis det økonomiske uføret som etter hvert førte til at den østerrikske utgiveren gikk konkurs.

Tidligere i sommer ble The Book of Unwritten Tales signert for engelskspråklig utgivelse på nytt, denne gangen av britiske Lace Mamba. Nå har den eventyrglade utgiveren like godt fått klørne i Haunted også. Lanseringen vil finne sted i løpet av årets siste kvartal.

Det hjemsøkte sjakkspillet!

Haunted er et eventyrspill som foregår i attenhundretallets London. Du spiller stakkars Mary, som nylig mistet sin søster. En dag tar imidlertid søsteren kontakt fra det hinsidige, og det blir klart at hun trenger hjelp. Nå må Mary og en gjeng overnaturlige hjelpere utforske Londons gater for å finne ut hva som må til for å hjelpe søsteren.

Ettersom dette er et eventyrspill blir du selvsagt nødt til å løse en rekke nøtter og gåter, og løsningene vil ofte involvere finurlig utnyttelse av de overnaturlige evnene til spøkelsesvennene dine. For å klare en av nøttene må du til og med finne en måte å forvandle deg selv til en varulv på.

Siste fra forsiden