Hjernetrim og Cthulhu-skrekk

Nå kan du se Portal-aktige Magrunner i aksjon.

I fjor sommer gjennomførte det portal-inspirerte plattform/hjernetrimspillet Magrunner en vellykket folkefinansieringskampanje. På det tidspunktet var spillet kun planlagt utgitt for PC, men i ettertid har den franske utgiveren Focus Home Interactive kommet inn i bildet, og det vil også lanseres på Xbox Live og PlayStation Network. Spillet har også fått seg en undertittel, nemlig Dark Pulse.

Moro med magneter

Magrunner foregår i 2050, og det sentrale spillelementet er et par høyteknologiske hansker. Disse lar deg lade objekter rundt deg med ulik magnetisme. For å hjelpe deg markeres disse med ulike farger, og det er slik at to objekter med lik farge vil tiltrekkes hverandre, mens to med ulik farge vil frastøte hverandre.

Handlingen foregår i en stor opplæringsfasilitet hvor du må lære deg å bruke hanskene gjennom en rekke stadig mer avanserte utfordringer. Litt som i Portal, altså.

Men ting går ikke helt som de skal. Magrunner er nemlig satt til en verden truet av Cthulhu og resten av den uhyggelige gjengen fra H.P. Lovecrafts gamle skrekkhistorier. Disse eldgamle og forferdelige vesenene begynner plutselig å gjøre livet surt på treningsanlegget, og de stakkars rekruttene havner plutselig i en kamp for livet – og vår egen klodes fremtid.

Det ser ikke ut til at Magrunner har fått noen lanseringsdato enda. For å finne ut mer om spillet kan du besøke et rimelig nytt nettsted, og du kan også ta en titt på den første videoen fra selve spillet. Den finner du under artikkelen.

Les også: Anmeldelse: Portal 2
Les også: Anmeldelse: Quantum Conundrum

Klarer ikke laste video

Siste fra forsiden