Hjelp til selvhjelp på DS og Wii

Hjernetrim og kaloritelling

505 Games introduserer en ny serie spill og programvare.

Med DS og Wii har Nintendo økt sin gjennomslagskraft på markedet og nådd flere mennesker som ikke hadde noe til overs for spill under de tidligere konsollgenerasjonene. Dermed har det dukket opp en rekke spill og programmer som ikke retter seg mot det tradisjonelle spillpublikumet, men isteden byr på lette rekreasjonsaktiviteter og råd for allmennheten.

Spillutgiver 505 Games har nå annonsert Mind, Body & Soul-serien. Denne serien skal bestå av diverse titler på DS og Wii som byr på akkurat denne typen enkel spilling og veiledning. De har allerede kunngjort de tre første produktene, og det dreier seg om to hjernetrimspill og et kostholdsprogram.

Big World Puzzle Book inneholder oppgaver om ord og skal by på både tradisjonelle ukebladsoppgaver og nye ordleker som er utviklet for spillet. Hver av oppgavetypene skal ha over tusen nivåer og justerbar vanskelighetsgrad. Du kan også utfordre andre spillere.

Mind Storm 2 er en oppfølger til et tidligere gåteløsningspill, og som i originalen får du en rekke oppgaver av varierende art å løse. Tolv spill er inkludert og hver av dem har fem vanskelighetsgrader. Spillene skal blant annet teste analyseferdigheter og logisk tenkning.

Vil du heller bryne hjernen din med å telle kalorier, kan du prøve Nutrition Matters. Dette er en database med informasjon om næringsinnholdet i ulike typer mat som også holder rede på hvor mange kalorier du forbrenner på hverdagslige gjøremål. 505 Games hevder programmet inneholder informasjon om flere hundre sorter mat, og det skal hjelpe deg med å sette mål over lengre tid og informere deg om hvor flink du er til å slanke deg.

Big Word Puzzle Book og Mind Storm 2 slippes tidlig i april på DS. Nutrition Matters lanseres på DS og Wii i midten av mai.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden